Jump to content





Posted Image

PCS & Stuart M. Grant - Cichlid Preservation Fund - Details here

PCS Photo Comp 2018 - Enter to Win Prizes - Details here

November PCS Meeting  - Auction Night - Tues November 6th - Details here

November Fish of the Month - Aulonocara maulana - Details here

October Photo Comp - American and New World Cichlids- Enter Now! - Details here


Photo

I Have To Sign In Twice??


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 extend

extend
  • Forum Member
  • Joined: 07-May 09
  • Location: Armadale

Posted 28 August 2013 - 06:02 PM

As the title says I have to sign in twice.  First time round it says you are now signed in but my name and the logos dont not show up in the top right. On the second time round there is a: sorry you don't have permission for that, but my name than appears at the top right and I'm signed in??

 

Anybody else have this problem?



#2 werdna

werdna
  • Admin
  • Joined: 10-March 07
  • Location: Coogee

Posted 28 August 2013 - 06:21 PM

Reset your cookie history.

This software does some weird stuff with cookies.

 

IE:

  1. Press Ctrl + Shift + Del
  2. Select "Cookies and Website Data"

  3. Press Delete

Chrome:

  1. Press Ctrl + Shift + Del
  2. Select "Delete Cookies and Other Site Data"

  3. Press Clear Browsing Data

If you are using a different browser, google how to clear your cookies

 

If you are using a Mac... get a PC :P, or as above

 

Let me know if it still doesn't work

 

Andrew :)



#3 TheTexasCichlidMasacre

TheTexasCichlidMasacre
  • Forum Member
  • Joined: 12-March 11
  • Location:Dalwallinu
  • Location: Dalwallinu

Posted 28 August 2013 - 06:55 PM

ive been having this problem for ages... lol


it still doesnt work Andrew ive tried what you just told him to do, a couple of times and no luck... ive just got used to it because its been happening to me since the big layout change...


im using google chrome... if that helps .... thing is ive had a number of issues with sites and programs that didnt like the chrome... or chrome didnt like them lol


Edited by TheTexasCichlidMasacre, 28 August 2013 - 06:54 PM.


#4 TheTexasCichlidMasacre

TheTexasCichlidMasacre
  • Forum Member
  • Joined: 12-March 11
  • Location:Dalwallinu
  • Location: Dalwallinu

Posted 28 August 2013 - 07:00 PM

ok on the chrome 1 i just did empty cache aswell and this time it worked... but i can sign in of just 1 go.... but still brings up the you dont have permission thing :/



#5 Anka

Anka
  • Forum Member
  • Joined: 01-November 11
  • Location: Kallaroo, WA

Posted 28 August 2013 - 07:20 PM

$10 says you have the website bookmarked :)



#6 TheTexasCichlidMasacre

TheTexasCichlidMasacre
  • Forum Member
  • Joined: 12-March 11
  • Location:Dalwallinu
  • Location: Dalwallinu

Posted 28 August 2013 - 07:58 PM

no i dont :/ lol



#7 Anka

Anka
  • Forum Member
  • Joined: 01-November 11
  • Location: Kallaroo, WA

Posted 28 August 2013 - 08:00 PM

:ph34r:



#8 werdna

werdna
  • Admin
  • Joined: 10-March 07
  • Location: Coogee

Posted 28 August 2013 - 08:48 PM

You don't have multiple logins do you...?

 

Chrome does some weird stuff with this software.

Try resetting full history, temp files, cookies & history.

Oh, and don't have the PCS site open when you do it, do it on google.com or something

Then close the browser and re-open

 

Haha, Anka's out $10

Lucky its tax season :P



#9 TheTexasCichlidMasacre

TheTexasCichlidMasacre
  • Forum Member
  • Joined: 12-March 11
  • Location:Dalwallinu
  • Location: Dalwallinu

Posted 28 August 2013 - 08:57 PM

i cleared everything on the list of things it would let me clear and still happening :(


i hate chrome... but my wife likes it... :/ anyone want a 30yo woman? free to good home :S



#10 slink

slink
  • Forum Member
  • Joined: 10-September 07
  • Location: Aveley

Posted 28 August 2013 - 08:58 PM

:lol:

#11 TheTexasCichlidMasacre

TheTexasCichlidMasacre
  • Forum Member
  • Joined: 12-March 11
  • Location:Dalwallinu
  • Location: Dalwallinu

Posted 28 August 2013 - 09:20 PM

i used to have heaps of problems with a site or 2 with google chrome but asoon as i used internet explorer problems were non existant... but my wifes friends husband who built this newer pc told her that it might be because they were conflicting each other... and that chrome is so much better... to me he is wrong lol chrome is crap!



#12 MrLeifBeaver

MrLeifBeaver
  • PCS Club Member
  • Joined: 08-January 13
  • Location:Langford
  • Location: "Ruby Gardens Estate"

Posted 04 September 2013 - 12:59 PM

i hate chrome... but my wife likes it... :/ anyone want a 30yo woman? free to good home :S

 

To fix this issue with the Wife and her being 'non the wiser about what you have done'.

Install Firefox, then right click on the Icon > properties. Then go to Change Icon and find the 'Chrome' icon and replace it.

Then when she opens 'Chrome' she is actaully opening another browser. Muh ha ha ha...

 

Maybe after about 2 weeks, confess your darstadly deeds and then she will realise that Chrome is not the only browser that is actaully good.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users