Jump to content





Posted Image

PCS & Stuart M. Grant - Cichlid Preservation Fund - Details here

PCS Photo Comp 2018 - Enter to Win Prizes - Details here

November PCS Meeting  - Auction Night - Tues November 6th - Details here

November Fish of the Month - Aulonocara maulana - Details here

October Photo Comp - American and New World Cichlids- Enter Now! - Details here


Photo

Login


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 becc2012

becc2012
  • Forum Member
  • Joined: 17-September 12
  • Location:parmelia
  • Location: kwinana wa

Posted 08 November 2013 - 04:50 PM

Im trying to login on my pc but wont let me. Says usename or password incorrect but yet I can get in using my phone. Help plz. Ta bec

#2 Cawdor

Cawdor
  • Admin
  • Joined: 26-December 05
  • Location: Byford

Posted 08 November 2013 - 05:53 PM

check that your spelling is correct and that you're not using capslock.

if it still doesn't work try using a different browser on your pc.

 

In a case like this there is not much we can do from here....



#3 smirq

smirq
  • PCS Club Member
  • Joined: 25-July 13
  • Location:Near Pet Magic on Albany Hwy
  • Location: Near Pet Magic on Albany Hwy

Posted 08 November 2013 - 06:30 PM

Clear the cache, delete cookies. Turn it on, turn it off again. Try it with a different browser, or a different device. Make sure everything is plugged in. Four rules that'll fix 75% of IT problems. My bet is the first one will solve it, since the fourth already confirmed the password you are using is correct.



#4 werdna

werdna
  • Admin
  • Joined: 10-March 07
  • Location: Coogee

Posted 08 November 2013 - 06:35 PM

You were entering you login name incorrect.

Try now it should work.

 

For the record, you were in the 25%... :P

 

Andrew



#5 becc2012

becc2012
  • Forum Member
  • Joined: 17-September 12
  • Location:parmelia
  • Location: kwinana wa

Posted 08 November 2013 - 10:40 PM

yeah its now working... i had becc2012 with password but still didn't work but yet used the same ligin and p/w and worked on the phone... weird but all good now :)






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users